АПОЛЛО МК ДООЕЛ: Раководител на набавки

Раководител на набавки

За компанијата: Компанијата Аполло е брзорастечка компанија која се занимава со големопродажба и малопродажна, воедно и е дел од меѓународната компанија Аполло. Во своја сопственост ги има малопродажната продавница Бејби... повеќе за компанијата »

Раководител на набавки

Доколку сте позитивна, иновативна личност, насочена кон напредок, со искуство во областа набавки, управување со големопродажба, доколку сте организирани и одговорни, Вие сте вистинската личност за нашиот тим.

Опис на работно место:

 1. Изработка на планови за набавки на асортиман на бренд производи
 2. Одговорен е за целата документација за набавка, понуди и спецификации и нејзината точност
 3. Активно учество во преговарање и договарање со добавувачи
 4. Ги координира добавувачите кај кои е извршена порачката и истата ја следи до нејзината реализација
 5. Организира дистрибуција на стоката
 6. Организира транспорт на стоки за потребите на компанијата и купувачите

Квалификации:

 • Минимум 3 години работно искуство во областа набавки/продажба/администрација
 • Конкретни искуства од области поврзани со опис на работно место
 • Стремеж кон постигнување цели, мотивираност, одговорност и професионален пристап
 • Комуникативност, став, колегијалност
 • Иновативност, брзина, точност, прилагодливост, достапност, снаодливост

Нудиме:

 • Вработување на одредено, а потоа и на неодредено време
 • Работа во млад и креативен тим во пријатно и динамично опкружување
 • Интерактивно работно место со многу можности за напредување и изразување на сопствениот став
 • Редовни и мотивирачки месечни примања

Работното место е во компанијата која е со седиште во Скопје, а својата пријава за вработување испратете ја на македонски и англиски јазик, најдоцна до 10.10.2023 на email:  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »