Хигиеничар/ки/садомијач/ки

 • Објавен пред еден месец
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 29.01.2021
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Кафана во Дебар Маало има потреба од хигиеничар/ки/садомијач/ки со и без работно искуство само за втора смена (одговорни, културни и сериозни кон работните обврски) 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

 

Личен профил:

 • Oдговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти.

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа, 
 • Месечна нето плата.

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: [email protected]  со задолжителна назнака ”Хигиеничар/ки".

контакт: 075/243-663

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција