Фирмата Дастел Папер има потреба од две работнички во производство

  • Објавен пред 2 месеци
  • Дастел папер
  • Активен до 17.03.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Имаме потреба од  4ри работнички во произвотство.

Може и без искуство

КЛИКНИ