Администратор во магацин

Активни огласи од Дони фруитс Дооел:

Магационер

Со цел проширување на тимот за логистика распишува оглас за вработување на:

Администратор во магацин

Со место на вршење на работните задачи во Скопје – 1 позиција

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • ССС;
 • Најмалку една година искуство во администрација, искуство во работа во делот на логистика ќе се смета за предност;
 • Познавање на англиски јазик (усна и писмена комуникација), напредно ниво на работа со компјутер (Microsoft office)
 • Познавање на Pantheon ке се смета како предност

Одговорности и работни задачи:

 • Изготвување на целокупната документација околу трговската стока во магацинот
 • Евидентирање, класирање и раздолжување документи во магацинот
 • Грижа за навремена достава на документите до архива, финансии и други сектори
 • Примање нарачки од продажни единици. 
 • Подготовка на целокупната документација за излез на трговска стока (Фактурирање). 
 • Контрола на нарачката и известување до координаторот за продажба. 
 • Комуникација со раководителот на смена во складиште. 
 • Учество при реализација на попис на трговската стока во магацин
 • Водење евиденција за примената и издадената роба во системот на друштвото

Контакт тел 070/303-577

                    070/303-613          

e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]

            [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »