Специјалист за дигитален маркетинг

 • Објавен пред 4 месеци
 • Еден на Еден
 • Активен до 18.04.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Одговорности:

 • Управување со комуникацијата на социјалните мрежи,
 • Креирање и имплементирање на маркетинг стратегии наменети за дигиталните медиуми,
 • Менаџирање и оптимизирање на кампањи на дигитални медиуми,
 • Редовно следење на ефикасноста на дигиталните активности,
 • Мерење на резултати, нивна интерпретација и анализа,
 • Креирање на извештаи за завршените задачи,
 • Координација и соработка со останатите сектори на агенцијата.

 Потребни квалификации:

 • Одлично познавање и искуство во работење со социјални мрежи,
 • Напредно познавање на Facebook Ads Manager, Google Adwords и Google Analytics,
 • Предност е познавање на WordPress и SEO,
 • Способност за анализа на статистики генерирани од дигитални медиуми и канали,
 • Одлично познавање на пишан и говорен англиски јазик.

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат кратка биографија на: hello@1on1agency.com најдоцна до 10.04.2019.

КЛИКНИ