Магационер

За компанијата: ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје е лидер во вршењето на поштенски услуги реализирани преку електронска трговија – e-Commerce со препознатлив долгогодишен потенцијал на искусни доставувачи за курирски услуги... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС
  • Активен до 22.09.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС:

Доставувач

Компанијата Еко Логистик Сервис, најголемата приватна пошта  во нашата земја има потреба од магационери со искуство.

Почетна плата за работната позиција е 24.000 денари, со сменско работно време.

Доколку имате искуство и ентузијазам за работа, ги очекуваме вашите апликации