ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР EI-FIB/004

 • Објавен пред 7 месеци
 • ФИБЕРНЕТ М-К
 • Активен до 28.02.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ФИБЕРНЕТ М-К:

ИНСТАЛЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА за ТЕТОВО

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија специјализирана во B2B (Business-to-Business) сегментот, опслужувајќи бизниси и компании од сите сектори. Компанијата е една од водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Тимот на ФИБЕРНЕТ M-K Скопје е составен од високо квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот е во постојан пораст, па поради тоа во моментов компанијата има потреба од вработување на нови лица во областа на оператива, за работно место – ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР.

 

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР EI-FIB/004

 

Работни задачи:

 • Изведба на високонапонски електро инсталации (напојување, осветлување, изводи, приклучници и слично) и нивно одржување, монтажа на опрема и материјали за системи за автоматика
 • Инсталација на нови системи, поврзување и пуштање во активна работа

Потребни квалификации:

 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Познавање на англиски јазик
 • Одговорност во извршување на работните обврски
 • Комуникациски вештини
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок на зададени рокови
 • За предност ќе се смета познавање на работи поврзани со високонапонски инсталации и системи

На кандидатите им нудиме:

 • Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
 • Употреба на најмодерни информатички технологии
 • Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
 • Можност за напредување
 • Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш испратете ваша кратка биографија (CV) и мотивациско писмо на следната e-mail адреса vrabotuvanje@fibernet.mk, со задолжително назнака ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР EI-FIB/004.

Огласот ќе биде активен до 28.02.2019 година.

КЛИКНИ