Економист

Интернационална компанија за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Економист

Потребни квалификации:

·         ВСС Економски факултет

·         Најмалку 3 години претходно работно искуство на наведената позиција во областа на   финансиското и материјалното сметководство

·         Предност е претходно работно искуство во здравствена установа

·         Одлично познавање на Англиски јазик

·         Предност е познавање на Германски јазик

·         Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Потребни карактеристики и вештини:

·         Способност за брзо учење

·         Развиени комуникациски вештини

·         Организираност, самоиницијативност, стручност и проактивност

Што нудиме:

·         Можност за професионален развој и надоградба

·         Солидни и редовни месечни примања согласно законската и подзаконската регулатива во РМ

·         Размена на интернационални искуства

Доколку ги исполнувате наведените услови и сакате да работите во динамична интернационална компанија, со можност за професионално усовршување и напредување, Вашата биографија, со задолжително наведување на работната позиција за која се пријавувате, доставете ја најдоцна до 12.02.2019 година на следниот e-mail: frosina.filipova@dmed-healthcare.com

КЛИКНИ