М1 ГТЦ - продажен персонал

 • Објавен пред 3 месеци
 • Толлакс
 • Активен до 25.03.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Бараме Машки или Женски кандидати за позицијата
ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ во
М1 киоск ГТЦ

работно време во 2 смени до 22,30 

недела не работи објектот

 

Нудиме:

 • пријава на неопределено време
 • работа во систем со високи стандарди
 • еластичност за графикон на смени
 • пријатна работна атмосфера
 • можност за напредок

Основни задачи:

 • продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата
 • работа со фискална каса со баркод читач
 • прием на роба
 • грижа за хигиена на продажното место
 • правилно редење на роба според хармонограм

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:

испратете CV на meil: tollaks@yahoo.com,

контактирајте не телефонски  071 22 34 34   до 17h

или испрати смс со содржина M1 kiosk + име и презиме, а ние ќе ви се јавиме.

КЛИКНИ