ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА

  • Објавен пред 7 месеци
  • ТЕХА ДОО
  • Активен до 29.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ТЕХА ДОО  лоцирана во поранешната фабрика Годел (стара кожара)-Скопје има потреба од ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА

Ви нудиме:

- Основна плата од 16,000

- Мотивирачки варијабилен дел - Месечни бонуси 

- Динамична, пријатна работна атмосфера

Идеални кандидати се:

- завршено средно образование

- претходно работно искуство ќе се смета за предност но не и одлучувачко

- лојална личност подготвена за тимска работа

 

Доколку сакаш да станеш дел од успешен тим од над 70 колеги, испрати своја биографија  најкасно до 29.02.2020 на нашиот меил: info@teha.mk

КЛИКНИ