Практикант во Финансии и Сметководство

(преземи го огласот во Word)

                                                                            ОГЛАС

                                      за Практиканти  во Финансии и Сметководство

 

Потребни услови за аплицирање:

 • Невработени лица до 34 години ;
 • Завршено високо образование или пред дипломирање во Економски Факултет ;
 • Познавање на работа со компјутер (Microsoft Office) ;
 • Познавање на Англиски јазик ;
 • Пожелно е познавање на Албански јазик ;
 • Комуникативна личност, со организациски и аналитички вештини, тимски играч, флексибилен.
   

 

Предности од практичната настава во Монета:

 • Голема можност за вработување во Монета после периодот од 3 месеци, доколку ги исполнат условите на компанијата.
 • За практичната настава избераниот кадидат ќе добие месечен паричен надоместок утврдена согласно со Законот за Практикантсво.
 • Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно од понеделник до петок во период од три месеци.

 

Заинтересираните лица своето CV да го испратат на e-mail:  kariera@moneta.mk  или на адреса: Бул.Крсте Мисирков бр.76, Поштенски фах бр.915 со назнака “За Практиканство”.

 

КЛИКНИ