ШИВАЧ/КИ

 • Објавен пред 4 месеци
 • Пет-Тех
 • Активен до 27.08.2019
 • Позиција: Текстилна индустрија
 • Локација: Скопје

Конфекцијата ПЕТ-ТЕХод Скопје(Маџари) го продолжува својот напредок. Бидете дел од нашата успешна приказна во која Вашиот труд и Вашите вештини ќе бидат наградени.

Распишуваме оглас за следните работни места:

 

 • 5 Шивачки, со работно искуство,

   

 • 1 Бригадирка со работно искуство.

 

Потребни квалификации:

 • Лојалност,

 • Амбициозност,

 • Тимска работа,

 • Дисциплина, одговорност,педантност.


ПЕТ-ТЕХ ви нуди:

 • Одлична работна средина,

 • 8 часовен работен ден,

 • Можност за напредок,

 • Стимулација и бонуси,

 • Континуирана обука.

 

За да бидеш дел од ТИМОТ закажи интервју на  tel. 070 220 992 или аплицирај на нашата e-mail адреса: pettex.zp@gmail.com 

КЛИКНИ