Плакатер

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 19.02.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Хигиеничар

(преземи го огласот во Word)

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни ,посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување.Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

 

Распишуваме оглас за работното место “ПЛАКАТЕР“.

 

Потребни се следните квалификации и компетенции:

 

 • Минимум средно образование
 • Работно искуство во поставување на плакати ќе се смета за предност
 • Способност за тимска работа
 • Самоиницијативност
 • Подготвеност на работа под притисок
 • Исполнување на предвидените задачи во предвиден рок, правилно, уредно и прописно поставување на плакатите, а во согласност со агендите;
 • Редовно одржување на рекламните паноа/билборди (поправки и чистење на истите);
 • Работа на терен (монтажа, демонтажа)
 • Одговорен за редовно известување на претпоставеиот за завршените работни задачи, фотодокументацијата и навремено известување за забележаните неправилности на рекламните паноа/локациите;

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата: tatjana@polyesterday.com.mk  или на адреса ул.Рајко Жинзифов бр.50 со назнака на кое работно место се конкурира.

Избраните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Телефон: 32117700

Веб сајт: www.print.mk

КЛИКНИ