Инсталатер на сигурносни системи

  • Објавен пред една недела
  • Глобал Секјурити
  • Активен до 14.04.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Фирма за техничко обезбедување - Глобал Секјурити ДООЕЛ, има потреба од монтер - инсталатер на сигурносни системи, со или без работно искуство. 
Контакт телефон: 02 2461 666 ; 070 369 530 или на меил [email protected]