СОВЕТНИК ЗА ЛИЧНИ ФИНАНСИИ

Доколку размислуваш за стекнување и надградување на своите знаења и вештини во продажба во областа на финансиите, можност да остваруваш дополнителна заработка, да си обезбедиш приходи од дополнителен извор и да напредуваш во својата деловна кариера, ИЛИРИКА ви нуди:

ХОНОРАРНА РАБОТА како СОВЕТНИК ЗА ЛИЧНИ ФИНАНСИИ

Според официјалните државни статистики управувањето со финансии и финансиското посредување се една од најдоходовните професии.

ИЛИРИКА ФУНД МЕНАЏМЕНТ АД Скопје е прво друштво за управување со инвестициски фондови во Република Македонија, кое нуди широк спектар на квалитетни финансиски услуги: од квалитетно управување со инвестициски фондови, индивидуално управување со средства, берзанско посредување, до постапки на купување и превземање на компании.

Без разлика кое е Вашето моментално занимање или професија ИЛИРИКА Ви нуди, дополнителна работа со флексибилно работно време:

  • Високи бонуси за остварени продажни резултати
  • Квалитетна финансиска едукација и можност за професионален развој
  • Проширена мрежа на деловни контакти
  • Признанија и награди за најдобрите

ПРИКЛУЧИ СЕ СЕГА!

Испрати твои контакт податоци (CV и контакт телефон) на:  hristijan.pejovski@ilirika.com.mk,

Најдоцна до 31.01.2020

Ќе се смета за предност:

* работно искуство во продажба

* лиценца за застапник во осигурување

 

КЛИКНИ