АГЕНТ ЗА ИНТЕРНЕТ ПРОДАЖБА

  • Објавен пред 7 месеци
  • Адванс Медија
  • Активен до 11.02.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Фирмата Адванс Медија чија дејност е  продажба на производи и услуги од доменот на електрониката, компјутерската опрема и бела техника, има потреба од агент за продажба (2 работни места).

Сите заинтересирани кандидати можат да пратат CV на: contact@am.com.mk

Работни задачи:

  • Креирање на фотографии и видеа со цел рекламирање на производи
  • Креирање на целосни facebook I instagram рекламни кампањи
  • Комуникација со клиенти-потенцијални интернет купувачи
  • Менаџирање на интернет страна, дополнување артикли, следење залиха и новитети.

Предност имаат кандидатите со работно искуство на слични позиции

Познавање од областа на ИТ технологии

Корисничко познавање за работа на (MS Windows, Word, Excel, Internet и e-mail)

Персонални дополнувања: комуникативност, истрајност, љубезност, тимска работа, креирање и остварување план за продажба.

КЛИКНИ