Front-End програмер

 • Објавен пред 2 недели
 • Икс Софт Девелопмент
 • Активен до 14.05.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - FRONT-END ПРОГРАМЕР

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот. 
Потребен е нов вработен, front-end програмер, кој ќе работи на развој на веб апликации.

Потребни квалификации:

 • Најмалку 3 години континуирано и активно работно искуство во програмирање, преферирано со JavaScript, TypeScript, jQuery 
 • Одлични познавања на front-end технологии: HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, SCSS, bootstrap
 • Англиски јазик 

Опис на работно место:

 • Развој на веб апликации според утврдени правила и норми
 • Организирана работа во тим
 • Комуникација на англиски   

Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на [email protected].