Маркетинг агенти

  • Објавен пред 11 месеци
  • 7А Медиа Плејс
  • Активен до 16.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

За потребите на 7 А Медиа Плејс Потребни се
маркетинг агенти со одлично познавање на
англиски јазик. Искуство не е потребно,
обуката е платена. За избраните кандидати
следува одлична основна плата и бонуси.
Испратете е-мејл на 7amediaskopje@gmail.com
(на англиски ) 

КЛИКНИ