M1 продажен персонал

 • Објавен пред 8 месеци
 • Толлакс
 • Активен до 26.02.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Толлакс:

М1 КАПИШТЕЦ ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Толлакс ДОО Скопје е компанија насочена кон малопродажба во тобако продавници. Првиот киоск е отворен во далечната 1984год. Денес, е лидер во категоријата со 12 малопродажни објекти М1 КИОСК, лоцирани во Центар, Аеродром, Капиштец и еден ПОЛО маркет во Црниче. Во тек е отворање на нови локации.

 

Во моментов, имаме потреба од

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ
работа во смени

(плата од 15-18,000ден)

основна плата + бонуси


Нудиме:

 • Непосредно вработување,
 • Вработување без пробен период,
 • Плата секогаш на време во исти ден од месецот,
 • Работа во динамичен тим,
 • Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител.


Основни задачи:

 • Работа на каса,
 • Услужување на клиенти,
 • Прием на роба,
 • Грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
 • Продажба на лотарија, дополна на телефони.

БИДИ ДЕЛ ОД ТИМОТ, надгради ја својата кариера во раководител, менаџер на објект.
Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com, или преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск, или контактирајте не на 070/220-882 до 16 h

КЛИКНИ