Доорс Импекс: Менаџер за продажба

  • Објавен пред 9 месеци
  • Доорс Импекс Дооел
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Фирмата Доорс Импекс Дооел поради зголеменото ниво на работа и проширување на фирмата бара работник - Менаџер за продажба.

Нашата фирма врши набавка, продажба и монтажа на секаков вид Гаражни врати, Противпожарни врати, Специјални врати, Автоматика за гаражи и капии и ПВЦ и Алуминиум.

Повеќе информации за фирмата и производите на www.doorsimpeks.mk 

Потребни квалификации:

  • работно искуство во областа за продажба и маркетинг,
  • возачка дозвола категорија Б,
  • добро познавање на англиски јазик-говорење,пишување и читање,
  • работни навики, да има развиени комуникациски и продажни вештини

Адреса: ул.Павле Илиќ, 35/1-18

Вашите CVa доставете ги на следната е-маил адреса: info@doorsimpeks.mk

Краен рок за аплицирање: 27/03/2017

 

КЛИКНИ