КОМЕРЦИЈАЛИСТ-ДИСТРИБУТЕР ЗА РЕГИОН СКОПЈЕ, КУМАНОВО И ВЕЛЕС.

За компанијата: На пазарот започнавме да пласираме и наши минерални ѓубрива од типот на кристални НПК ѓубрива и течни ѓубрива, а во иднина планираме да продолжиме со ова темпо на производство и пласман на минерални ѓубрива, течни ѓубрива, гранулирани ѓубрива и сл. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

ОГЛАС ЗА РАБОТА

ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА РАБОТА ФИРМАТА “ФИТО-БЕСТ ГРУП” ОД СТРУМИЦА РАСПИШУВА ОГЛАС ЗА РАБОТНО МЕСТО КОМЕРЦИЈАЛИСТ-ДИСТРИБУТЕР, ЗА РЕГИОН СКОПЈЕ, КУМАНОВО И ВЕЛЕС.

КАНДИДАТИТЕ ТРЕБА ДА ИМААТ ЗАВРШЕНО МИНИМУМ СРЕДНО УЧИЛИШТЕ, ДА ИМААТ ПОЛОЖЕН ВОЗАЧКИ ИСПИТ ОД “Б” КАТЕГОРИЈА И ВОЗАЧКО ИСКУСТВО, И ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА ОД РАБОТА СО КОМПЈУТЕРИ.

КАНДИДАТИТЕ СО ЗАВРШЕНО СРЕДНО ЗЕМЈОДЕЛСКО УЧИЛИШТЕ ИЛИ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ФАКУЛТЕТ ЌЕ ИМААТ ПРЕДНОСТ ПРИ ИЗБОРОТ.

 

ЗАИНТЕРЕСИРАНИТЕ КАНДИДАТИ СВОЕТО CV ДА ГО ИСПРАТАТ НА ЕМАИЛ:

[најави се за да го видиш е-маилот]

 или може да не контактираат на следниов телефонски број: 075 447-127  до 19 часот во текот на работниот ден.

КАНДИДАТИТЕ КОИ ЌЕ ВЛЕЗАТ ВО ПОТЕСЕН ИЗБОР ЌЕ БИДАТ ПОВИКАНИ НА ИНТЕРВЈУ ПОСЛЕ ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОГЛАСОТ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »