Надзорен инженер на градилиште

 • Објавен пред 7 месеци
 • FORTONMKA INVEST DOO SKOPJE
 • Активен до 26.02.2020
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Опис на работна позиција

 

                                                      Позиција: Надзорен инженер на градилиште

 

 

 

ФОРТОНМКА ИНВЕСТ е  градежна компанија која инвестира во изградба на станбено елитен комплекс надвор од Скопје. 

ФОРТОНМКА ИНВЕСТ за потребите на секојдневното-оперативно работење отвара нова работна позиција Надзорен инженер на градилиште со доленаведените спецификации.

 

 

Базични информации:

 • Времетраење на договорот: 12 месеци (со можност за продолжување)
 • Образование: ВСС, дипломиран градежен инженер или дипломиран инженер архитект
 • Искуство: Најмалку 10 години работа на терен - изведба на станбени, трговски, деловни или индустриски објекти
 • Сертификат: Поседување на Овластување за надзор и изведба Б категорија
 • Возачка дозвола Б категорија

Потребни квалификации, поврзани со активностите на позицијата:

 • Одлично познавање на работа со компјутери и MS Officе, Microsoft Project, Auto CAD
 • Детално познавање на локалната градежна индустрија – производители, добавувачи, изведувачи
 • Вршење на интерен надзор на изведба на станбен комплекс
 • Изработка и спроведување на динамичен план на изведба
 • Изработка/проверка и спроведување на Методологија за работа
 • Координирање на подизведувачи
 • Контрола на градежни книги и градежни дневници
 • Контрола на Времена ситуација
 • Контрола на планот за работа на изведувачот
 • Изготвување/ревизија на технички решенија
 • Нарачки на материјали

Личен профил:

 • Искусна и мотивирана личност
 • Одлични комуникациски способности
 • Иницијативност, темелност, енергичност и позитивен став
 • Способност за работа индивидуално и работа во тим
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Теренско работење

 

Потребна документација за аплицирање:

 • Ваша професионална биографија (CV на македонски или англиски јазик)

 

Финален временски рок за поднесување на апликацијата:

 • Датум: 11ти Февруари, 2020 година
 • Целосна апликација да се достави на следната e-mail адреса: fortoninvest@forton.mk

 

Напомена:

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ