Оператори за автомат клуб - Струмица

 • Објавен пред 3 недели
 • Спорт Лаиф Трејд
 • Активен до 21.11.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Струмица

Активни огласи од Спорт Лаиф Трејд:

Оператори за автомат клуб - Струмица - Оператори - Скопје

Спорт Лаиф Гејминг има потреба од оператори за автомат клуб  во Струмица :

Потребни квалификации:

 • Основно познавање на компјутери
 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Познавање од областа на спортот е пожелно

Личен профил:

 • Комуникативна и одговорна личност
 • Тимска работа и професионален однос кон клиентите
 • Самоиницијативност и посветеност на работа
 • Позитивен став
КЛИКНИ