Комерцијалист

За компанијата: НИК Системи е приватна компанија која се занимава со инсталирање и продажба на компоненти и системи за: А. Индустриска автоматизација Б. Техничка заштита на објекти В. Детекција и дојава н позар и... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • НИК Системи ДООЕЛ
 • Активен до 14.10.2021
 • Позиција: Маркетинг
 • Локација: Скопје

Активни огласи од НИК Системи ДООЕЛ:

Финансиски работник

(преземи го огласот како слика)

Потребни ни се Комерцијалисти за продажба на опрема за:

 • Видеонадзор
 • Заштита од кражба и пожар
 • Видеодомофонија и Домофонијa
 • Контрола и евиденција на пристап картички
 • Контрола на движење на луѓе и возила со механички бариери
 • Индустриска автоматизација

Кандидатите треба да имаат:

 • Средно или Високо образование
 • Интерсе за електроника и електронски уреди
 • Искуство во користење на Word
 • Добро познавање на Англискиот јазик
 • Возачка дозвола Б-категорија
 • Предност може да биде имањето Електро-техничко образование