Студент Координатор

 • Објавен пред 2 недели
 • Code Academy
 • Активен до 22.11.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Code Academy:

Social Media Specialist - Правник - Sales Position

Code Academy, академија со повеќе од 200 студенти во центарот на Скопје има потреба од студентски координатор, кој  треба да ги извршува следните задачи:

 • Да биде одговорен за просториите на академијата;

 • Да обезбедува залиха на потрошните материјали;

 • Редовна e-мail комуникација со студенти и администрација;

 • Евиденција на присуство на студенти;

 • Координација со менторите.

Кандидатот потребно е да поседува:

 • Одлични организациски вештини;

 • Комуникацииски вештини;

 • Способност за работа во високодинамична средина;

 • Познавање на англиски јазик;

 • Предност имаат сите со познавање од IT технологиите.

Испратете ваша кратка биографија на contact@codeacademy.mk

КЛИКНИ