Code Academy

  • ЕМБС: 15029894500
  • Индустрија: Едукација
  • Адреса: Бул. Партизански Одреди бр. 42/1-3
  • Град: Скопје
  • Веб: www.codeacademy.mk
  • Основана во 2017
Code Academy е академија која со својата интензивна шест месечна програма ги спрема своите студенти да станат full-stack developers на кои по успешното заврување на академијата им нуди загарантирана 3 месечна пракса и потенцијално вработување.    КЛИКНИ