Sales Position

 • Објавен пред 2 месеци
 • Code Academy
 • Активен до 03.05.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Code Academy, поради континуираниот раст на студенти и тим, има потреба да:

Вработи едно 1 лице - Sаlеs Position

Доколку имаш убедлив продажен пристап и внимание за потребите на клиентите, одлични комуникациски вештини и самодоверба, ние нудиме работа во млада и динамична атмосфера, можност за остварување на твоите идеи, знаења и вештини.

Кандидатите потребно е да поседуваат:

 • Одлични комуникациски и продажни вештини;
 • Ентузијазам, проактивност и ажурност;
 • Подготвеност за работа во тим;
 • Ориентираност кон клиенти;
 • Работно познавање на компјутери;
 • Иницијативност и насоченост кон резултати;
 • Редовно репортирање за постигнатите таргети;
 • Работно искуство во секторот продажба.

Испратете ваша кратка биографија на contact@codeacademy.mk

КЛИКНИ