Правник

  • Објавен пред една недела
  • Code Academy
  • Активен до 22.11.2019
  • Позиција: Правник
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Code Academy:

Social Media Specialist - Студент Координатор - Sales Position

Code Academy има потреба од  Правник со завршен правен факултет. 

Кандидатот треба да поседува:

  • Добри комуникациски и  итерперсонални вештини.

  • Работно искуство како правник.

  • Познавање на Англиски јазик.

  • Познавање на административни регулативи и корпоративно право.

  • Одговорна, посветена и стабилна личност

Одлича средина за "open minded" луѓе што сакаат да изградат кариера.

Вашата позиција ќе биде многу важна за нашиот напредок. 

 

Испратете ваша кратка биографија на contact@codeacademy.mk

Сите заинтересирани, повелете на интервју! :)

 

КЛИКНИ