Sales Position

 • Објавен пред 7 месеци
 • Code Academy
 • Активен до 22.11.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Code Academy,  академија со повеќе од 200 студенти во центарот на Скопје има потреба да:

Вработи две 2 (две) лица -Sаlеs Position

Доколку имаш убедлив продажен пристап и внимание за потребите на клиентите, одлични комуникациски вештини и самодоверба, ние нудиме работа во млада и динамична атмосфера, можност за остварување на твоите идеи, знаења и вештини.

Кандидатите потребно е да поседуваат:

 • Одлични комуникациски и продажни вештини;

 • Ентузијазам, проактивност и ажурност;

 • Подготвеност за работа во тим;

 • Ориентираност кон клиенти;

 • Работно познавање на компјутери;

 • Иницијативност и насоченост кон резултати;

 • Редовно репортирање за постигнатите таргети;

 • Работно искуство во секторот продажба.

Испратете ваша кратка биографија на contact@codeacademy.mk

 

КЛИКНИ