Student Coordinator (Скратено работно време)

 • Објавен пред 8 месеци
 • Code Academy
 • Активен до 25.10.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Code Academy:

Digital Marketing Intern

Code Academy, академија со повеќе од 50 студенти во центарот на Скопје бара студентски координатор за 4 часа работно време (од 17:00 до 21:00) кој што треба да ги извршува следните задачи:

 • Да биде одговорен за просториите на академијата
 • Да обезбедува залиха на академски материјали
 • Редовна eMail комуникација со студенти
 • Евиденција на присуство на студенти

Потребно е да се има:

 • Одлични организациски вештини
 • Познавање на англиски јазик
 • Добри комуникациски способности
 • Предност имаат сите со bussiness managment едукација

Нудиме:

-Платена пракса (120 евра месечно)

-Опција за вработување

КЛИКНИ