Сервисер/монтер на лифтови

Раде Кончар Лифтови ДООЕЛ има потреба од сервисери и монтери на лифтови.

  • Со и без работно искуство
  • Потребно е возачка дозвола категорија „Б“.

Заинтересираните кандидати може да се јават на тел. 070/549-167

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »