Асистент за продажба - LIQUER STORE

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Толлакс
  • Активен до 30.11.2022
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Facebook: m1-kiosk-189327431116254?fref=ts

М1 киоск liquer store(кај Соборна)

ВРАБОТУВАМЕ АСИСТЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА !!!

Имате амбиции да работите како продавач или веќе сте искусни во таа област и спремни да чекорите кон нови предизвици, повисоко поставени цели и напредок во кариерата?

Ние нудиме компетитивна почетна плата  и бенефиции, вклучувајќи и бонуси и  можност за развој во рамки на компанијата.

Го прошируваме нашиот тим  и Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата нова приказна во најексклузивниот  Liquor store M1 GOLD - специјализирана продавница за алкохол и алкохолни пијалоци.

Потребни квалификации:

- Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба

- Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци

- Минимум образование ССС

- Солидно познавање на англиски јазик

- Работење со Microsoft office 

Ние нудиме компетитивна почетна плата и бенефиции, вклучувајќи и бонуси и  можност за развој во рамки на компанијата.

Аплицирајте на следниов маил  [најави се за да го видиш е-маилот] и добијте можност да работите во нашиот најексклузивен објект, стекнувајќи ново искуство и тренинзи, а ние ќе Ве наградиме за постигнатото или контактирајте не на 075 426881 до 16 h.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »