M1 - Продажен персонал - Рузвелтова, Скопјанка, Tафталиџе

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Толлакс
 • Активен до 07.02.2023
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Facebook: m1-kiosk-189327431116254?fref=ts

Бараме колеги (М) за  работа во тобако објект.

Работно време од 19:00h- 02:00h

Локација: Рузвелтова (раскрсница со Орце Николов)

Локација: Скопјанка (Аеродром)

Локација: Тафталиџе (Московска)

Локација: Ул.Македонија

Локација: Капиштец (Воденица)

Локација: Холидеј Ин центар

 

Не е потребно искуство:

 • Флексибилни работни смени
 • Дополнителна исплата за ноќен труд
 • Дополнителна исплата за празници
 • Дополнителна исплата за бонуси од продажба
 • Недела и државни празници не се работи 
 • Можност за избор на продажно место во близина на живеење

Mожност за развој во рамки на компанијата во раководител на објект, супервизор, бренд менаџер.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба
 • Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци се смета за предност
 • Минимум образование ССС
 • Познавање на англиски јазик

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ:

 • Услужно ориентиран
 • Самостоен во извршувањето на работните задачи
 • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
 • Спремен за работа на подолг временски период
 • Педантен и уреден

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето АПЛИЦИРАЈ. Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување.

Контакт телефон од понеделник до петок до 16 часот 072 310 990 или 075 426 881

или на меил  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »