Тренер/обучувач за производство

За компанијата: Кромберг и Шуберт се фокусира на развој и производство на комплексни системи за ожичување за автомобилската индустрија. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Kromberg & Schubert Macedonia Bt DOOEL:

ETB Maintenance Technician - Специјалист за контрола на производ

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »