MAD kitchen & bar бара персонал

  • Објавен пред 9 месеци
  • Диверсо Груп ДООЕЛ
  • Активен до 26.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

MAD kitchen & bar  бара конобар/ки

Информации на тел. 078474392.

КЛИКНИ