Административен Асистент

  • Објавен пред 2 месеци
  • Инвикта
  • Активен до 18.03.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Гевгелија

Компанија со повеќе годишно искуство Инвикта Дооел Скопје - Подружница Гевгелија поради зголемен обем на работа има потреба од администратор со :

КВАЛИФИКАЦИИ

•    ССС или ВСС - завршено образование

•    Претходно неколкугодишно работно искуство

•   Организираност и одговорност кон доверените работни задачи

•    Познавање на работа со компјутери и MS Office пакет

•    Активно познавање на англиски јазик

•    Возачка дозвола Б категорија

•    Управување со административна документација

•    Познавање на работа со MC Office;

•    Подготовка на фактури и документи за сметководство

•    Подготовка на договори и архивирање

•    Организира и врши административни, финансиски и организациски задачи при работењето

КЛИКНИ