Агенти за продажба во Call Center и оператори за интернет маркетинг

 • Објавен пред 5 месеци
 • Detteh sistems
 • Активен до 12.10.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Нашата компанија која е на пазарот повеќе од десет години, во повеќе од 10 канцеларии ширум светот го проширува тимот во Македонија. Капацитетот на нашата компанија е преку 100 вработени, со успешна приказна во кариерата, поради што имаме тенденција да го прошириме тимот во претставништвото во Македонија.

Опис на работното место:

 • Работа на компјутер
 • Промовирање на нашите брендови во прекуокеанските држави и во европските држави
 • Комуникација и координација со останатите претставништва на компанијата

Потребни квалификации за да бидете дел од нашиот тим:

 • Одлично говорење, пишување и разбирање на англиски јазик.
 • Задолжително познавање на компјутери
 • Колегијалност и способност за работа во тим
 • Позитивни и љубезни
 • Ориентирани кон градење успеси во соработка со тим

Услови за работа:

 • Полно работно време: 23ч-07ч. во работни денови
 • Половично работно време: Сабота и недела во фиксна смена по избор ( прва, втора или трета смена)
 • Обезбеден оброк во текот на ноќните часови
 • Обезбедеуваме обука за кандидати кои немаат претходно искуство
 • Можност за напредок и кариера

Сите заинтересирани кандидати да ги достават апликациите за работа во форма на CV со вклучени комплетни лични податоци, слика и контакт телефон на емаил адреса: workapplicationcv@gmail.com

 


 

КЛИКНИ