Дистрибутер за реон Тетово

За компанијата: Везе Шари како еден од најголемите производители на свежи конзумни јајца во Македонија своите почетоци ги има од 2000 година, во село Требош, Тетово, како заедничка германско-македонска инвестиција со... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ ДОО
  • Активен до 24.06.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Тетово

Активни огласи од ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ ДОО:

Ракувач со машина за пакување

ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ има потреба од ВОЗАЧ-ДИСТРИБУТЕР за реон Тетово.

Кандидатот треба да поседува возачка дозвола Ц категорија и да биде со место на живеење во Тетово.

Од кандидатот се бара: 

- да биде одговорна и организирана личност со високо развиена свест за лојалност и чесност

- да има професионален пристап кон работата 

- да има минимум 1 година искуство како дистрибутер во прехрана и дистрибуција по Key Account маркети

Работните простории се наоѓаат во с.Требош, Тетово.

Само апликациите кои ги исполнуваат наведените барања, ќе бидат земени во предвид.

Заинтересирани кандидати можат да ги испратат своите биографии на info@vezesharri.com.mk