MАШКО ЛИЦЕ ЗА МОНТАЖА И ОДРЖУВАЊЕ ТЕХНИЧКА РОБА

  • Објавен пред 11 месеци
  • BodyShop
  • Активен до 19.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Машко лице до 35 години, за монтажа и одржување на техничка роба. Со и без искуство. 

КЛИКНИ