Келнери (реон Скопје – Центар)

 • Објавен пред 11 месеци
 • ЕСИ
 • Активен до 21.07.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент, рибен ресторан, потребни се:

Келнери (реон Скопје - Центар)

 

ЗАДАЧИ:

 • Опслужување на гости

 • Сервирање на храна и пијалаци

 • Примање на нарачки од гости

 

БАРАМЕ:

 • 4 отворени работни места

 • Завршено средно образование

 • Минимум една година соодветно работно искуство

 

ПОНУДА:

 • Нето дневница од 700 денари

 • Работа во смени (Прва смена: 08:00 – 16:00; втора смена: 16:00 – 24:00)

 • 40 часови работна недела

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ