Информатичар

За компанијата: Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Комапнијата... повеќе за компанијата »

Потребно образование, вештини и способности:

 • Завршено високо образование од областа на Техничките науки
 • Познавање и искуство со работа во Windows околина;
 • Основно познавање на компјутерски мрежи-TCP/IP, компјутерска безбедност;
 • Основно познавање на хардвер;
 • Основно познавање на Linux;
 • Познавање на основните модули на MS office алатките;
 • Добро познавање на англиски јазик;
 • Комуникациски вештини и тимска работа;
 • Подготвен да учи и да работи со најнова компјутерска технологија;
 • Ориентираност кон решавање на проблеми;
 • Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнувањето на обврските;
 • Чесност и доверливост;
 • Возачка дозвола Б категорија.

Одговорности и работни задачи:

 • Конфигурирање, инсталација и одржување на компјутери, периферни уреди во локална мрежа и останати ИКТ уреди;
 • Мониторинг, заштита и надградба на компјутери;
 • Изработка на аналитики и извештаји;
 • Одржување на софтвер и бази на податоци;
 • Самостојно и совесно извршување на секоја задача;
 • Темелно тестирање на секоја завршена задача или операција;
 • Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови;
 • Способност за работа во тим

Заинтересираните кандидати да испратат CV со своите контакт информации на  [најави се за да го видиш е-маилот]

барај огласи за вработување » барај останати огласи »