Џевахир Гуруп АД: Сметководител

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 15.01.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ГРАДЕЖНА ФИРМА ЏЕВАХИР ГУРУП АД од Скопје има потреба од следното работно место:

1. Референт за сметководство - 1 работно место

Кандидатите треба да ги исполнат следниве услови:

 • да имаат предходно работно искуство, по можност во градежништвото (материјално и финансово).
 • подготвување, асистенција и анализа на финансиски извештаи и завршни годишни сметки.
 • основни познавања во доменот на даноците, работни односи, МПИН, банки, институции.
 • да поседува високо образовна диплома и соодветни уверенија / сертификати
 • да има познавање на англиски јазик, предност ќе имаат кандидатите кои го владеат и турскиот јазик.
 • добри организациски способности
 • флексибилност во работното време

*Кандидатите со препораки ќе бидат во предност

Услови за сите кандидати:

 • Основна плата-нето: од 22.650 денари
 • Работно време: 08:00 до 16:00 часот
 • Работни денови: Понеделник до Петок

Заинтересираните кандидати да достават СV со фотографија на следнава емаил адреса: gurupmk@cevahir.com.tr

Контакт тел: 02 32132 31/02 2444 018

Огласот трае до 15 јануари 2017 година

КЛИКНИ