Комерцијалист

  • Објавен пред 8 месеци
  • Лукас - Ас ДОО
  • Активен до 14.10.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Компанија за автоелектрика со долгогодишно искуство има потреба од:

 

Комерцијалист/ка за продажба на автоелектрика

 

Кандидатот/ката треба да поседува:

  • Возачка дозвола Б категорија, и
  • Активно познавање на англиски јазик.
КЛИКНИ