Помошник Сметководител

Ние Друштво за сметководствени услуги ВЕРИФИКА СМТ ДООЕЛ Скопје сакаме да го прошириме нашиот тим со уште еден член. Потребно ни е лице кое сака да го прошири своето знаење и да  почне со изградба на својата кариера во областа на сметководството.

Кандидатот треба да ги исполнува следниве критериуми:

  • Високо образование – Економски факултет;

Напомена: Предност ќе имаат кандидатите кои се апсолвенти или дипломирани на смерот сметководство и ревизија.

Компанијата нуди:

  • Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот
  • Практична работа во сметководство
  • Работа во програмот Пантхеон
  • Запознавање на финансиската работа во различни институции
  • Материјално и финансиско книжење
  • Даночни пријави
  • Плати
  • Комуникација со клиенти и институции
  • Можност за напредок, раст и развој на професионално ниво.

Аплицирањето се врши со испраќање на потребните документи на следната е-маил адреса   [најави се за да го видиш е-маилот]  ,со назнака “ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – Позиција за која се конкурира “

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »