Административен референт

За компанијата: Основан 1945 годината, постоењето и развојот на АМСМ, го обележаа низа структурални и организациони промени, некои како резултат на времето, а пак некои како одговор на потребата да се биде и да се остане... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • АМСМ
  • Активен до 20.07.2024
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/3181-181
  • Веб: www.amsm.mk
  • Facebook: amsm.clenstvo

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »