Асистент во финансии; Курир/доставувач - Струмица, Тетово и Битола

 • Објавен пред 2 недели
 • BE-DA express
 • Активен до 07.08.2020
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

БЕ-ДА Експрес е компанија за поштенски услуги која со искусен кадар ке овозможи високо професионални услуги на своите клиенти и ефикасен брз и практичен сервис на подрачјето ширум Македонија и во регионот.

БЕ-ДА Експрес е дел од БЕ-ДА груп која има долгогодишно искуство и е водечка интернационална компанија за меѓународниот транспорт и логистика. Своето искуство , јасна визија и мисија ја пренесува на новата приказна која задоволството на услужен клиент ке го смета за најголем приоритет. Бидете дел од таа приказна да ја градиме заедно !

Поради проширување на тимот БЕ ДА експрес има потреба од следните позиции:

 1. Финансиски Асистент
 2. Курир за регионите во Струмица, Тетово ,Битола

 

Асистент во финансии

 • ССС/ВСС
 • Работно познавање на компјутери и програми за канцелариско работење,
 • Одлично познавање на компјутерски алатки MS Office, Windows XP, Internet,
 • Работно искуство во финансии предност,
 • Искуство во Зонел, ќе се земе како предност
 • Познавање на англиски јазик-пожелно,
 • Претходно работно искуст​во ќе се смета за предност

Kурир / Доставувач за регионите Струмица, Тетово и Битола

 • Завршено средно образование
 • Комуникациски вештини
 • Тимска работа
 • Работа под притисок
 • Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија.(активен возач) 
 • Претходно работно искуст​во ќе се смета за предност

Доколку сте  енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување  во кариерата и сакате да бидете дел од нашиот тим испратете ја вашата професионална биографија на job@be-da.mk со назнака за една од двете наведени работни позиции ( Апликација за Курир/ доставувач, Асистент во финансии.

КЛИКНИ