Се бара продавачка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Ан-Дар компани
  • Активен до 27.05.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара продавачка за во трафика.

Плата 11000 денари.

КЛИКНИ