ПЕРСОНАЛ ЗА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА

Бензинска пумпа Интер-Оил во н. Маџари има потреба од вработување Касиери, Пумпаши и Шанкери-Келнери,

 

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите се:

  • завршено средно образование
  • со и без работно искуство.

Напомена: Работа во смени.

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail sonjad@deniint.com.mk

КЛИКНИ