Оператори - Германски јазик

 • Објавен пред 4 месеци
 • IFF International
 • Активен до 10.11.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ВРАБОТУВАМЕ ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОРИ ( INTERVIEWER ) со солидно владеење на ГЕРМАНСКИОТ јазик  за истражување на јавно мислење во Германија.

 Заинтересираните кандидати НЕ мораат да бидат со постојано живеалиште во Скопје

IFF International e истражувачки институт кој континуирано и успешно работи повеќе од  10 години во Република Македонија. Како истражувачки институт се занимаваме стриктно со истражување на јавно мислење. Нашиот институт НЕ се занимава со продажба/маркетинг.

Нудиме:

 • Редовни месечни примања во износ од 400 евра
 • Здравствено и пензиско осигурување
 • Фер и професионален однос
 • Можност и за хонорарна соработка
 • Можност за унапредување!

 

Потребни квалификации:

 • Одлично владеење на ГЕРМАНСКИОТ јазик( говорење,     пишување, читање)
 • Одлични комуникациски вештини, eлоквентност и дикција
 • Професионалност
 • Основно познавање на MS office и Internet

 

Постои можност за соработка и со заинтересирани кандидати, кои НЕ се со постојано живеалиште во Скопје. Потребно е само да поседуваат лаптоп или десктоп компјутер и стабилна (кабелска )интернет врска.

 

 Контакт телефон:                                                       контакт телефон:

071/331-965 Викторија                                               075 /274-944 Емилија                            

КЛИКНИ