PHP Developer

За компанијата: Web Development & IT Consalting повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Quantox Technology
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Quantox Technology:

Full Stack Developer - NODE.JS Developer - JAVA Developer - REACT Developer - IT Recruiter

Во Quantox ги имаме најдобрите луѓе затоа што сме посветени на вработување, развој и промовирање на разновиден талент преку нашите седум канцеларии во Србија, една во Киев и една во Скопје. Ние ги ангажираме најдобрите во ИТ-индустријата за да осигуриме дека нашите клиенти секогаш добиваат робусни, креативни и решенија отпорни на иднината.

Ние нудиме:

 • Приватно здравствено осигурување
 • Правни совети
 • Конвенции и конференции во и надвор од земјата
 • Организирање состаноци во и надвор од канцеларијата
 • Часови по англиски
 • Платена програма за менторство
 • Флексибилно работно време
 • Тим билдинг активности
 • и уште многу повеќе …

Ти ќе:

 • Работиш во динамично опкружување на различни проекти.
 • Добиеш шанса да аплицираш и да научиш или да го подобриш твоето знаење за најновите веб технологии.
 • Активно да учествуваш во процесот на донесување одлуки за време на развојот на проектот.

Ако имаш:

 • Најмалку 3 години професионално искуство со PHP.
 • Владеење со SOLID принципите.
 • Добро познавање на MySQL.
 • Претходно искуство со Redis.
 • Познавање на RabbitMQ.
 • Добро разбирање на Design Patterns.
 • Искуство со Git.
 • Ќе се смета за предност ако сте запознаени со Laravel и Symfony framework.

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот динамичен тим, испратете ја вашата биографија на [email protected]

Само потесен избор на кандидати ќе бидат контактирани.